Dikkat! Bu sayfadaki tüm girdiler turkcell ve isbankası aracılığı ile şahsıma sağlanmış e-imza ile korunmaktadır.

Beni koruyun!

Beni Koruyun

22 Şubat 2011 Salı

Tabi, ülke için tecavüz normaldir. Ne olacak ki...


Onu ilk doğduğu zamanı, ailede annemden sonra ikinci kez kucağına alan şanslının ben olduğum "o an"ı anımsıyorum. Küçüminnacık parmakları, ufacık, benimkine benzeyen bir burnu ve pespembe yanakları vardı şekeparemin. Kız oldu diye üzülmüştüm ama erkek çocuk benim hakkımdır bu ailede, hissediyorum.
Evet, içimdeki önü alınamaz, tarifi imkansız bir teyzelik içgüdüsü. En az annelik kadar psikopat bir bağımlılık. Helede genç kızken eline aldıysan ablanın, kardeşinin bebeğini, sıçtın demektir. Evlenme ve çocuk yapma hissiyatın içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.
Teyze olduğumdan beri aşık olamıyorum, hastalığım nedir doktor beyciiim?
Onu elime ilk aldığım "o an"ı kaç kere tekrar tekrar anımsadım bilmiyorum. Her seferinde bir kez daha böööğüre böğüre ağlamak istiyorum, valla bak. Öyle güzeldi ki, benim kızım, bütün kızlardan daha güzel bir kızdı. Daha güzel, daha akıllı, daha sevimli... Herşey onun üzerinde döndü benim için bir süre, hala bazen öyledir. Ama o ilk sendromlar en az ablamın yaşadıkları ataklar kadar güçlüydü.
Mesela balkona çıktığında demir parmaklıklara yaklaştırmaktan korkuyorum. O parmaklıklara rağmen düşüverecekmiş gibi hissediyorum. Çok manasız evet... Geceleri uykumda onu balkonda kucağımdan kayıverirken falan görüp uyandığım oluyor. Bakkala götürürken koluna yapışıyorum resmen "birşey olur mu?" manyaklığı ile. Onun istediği birşeye hayır demem hemen hemen imkansız. Ne isterse oluyor. Kimsenin lafını dinlemeyen çocuk annesinin ve teyzesinin lafını dinliyor.
Hayal ediyorum... 20 sene sonra ben hala genç ve kokoş bir teyze olarak koluna girip mağaza mağaza gezdiğimizi, birlikte kahkahayla kahve içtiğimizi, bara gidip zıplaya zıplaya oynadığımızı falan... Tabi onların zamanı kimbilir ne olur...
İşte ben onu böyle seviyorum. Ona böyle bağımlıyım. Saçının teli kopsa ben ağlıyorum. Onun canı yansa ben üzülüyorum.
Bir defasında onu tutmak için neredeyse kendimi sakatlıyordum. Çünkü o düşmesin diye kendimi onun önüne atmıştım. Küçücük çocuğun evin içinde düşmesinden ne olacak değil mi? Hafif sonuçta. Ben kocaman kız düşünce canım baya yanmıştı tabi, dizimde hala duran morluğa rağmen, gülümseyerek hatırlıyorum. Gerçi o da ben düştüm diye ağlamıştı ya neyse...
Geçen gece kimseye anlatamadığım bir rüya gördüm.
Loş, sarışın bir klinikteyiz böyle. Kimse yok, sadece ben ve bir doktor önümde dikilmiş, buzgibi duvara sırtımı dayamışım, içimde kötü, çok iğrenç bir duygu var. Doktor diyorki, biri ona kötü şeyler yapmış... Ne yapmış diye soruyorum, bana boktan bir bakış atıyor. "Tecavüz" diyor ve puffff diye kayboluyor. Hemen yanımda duran kapıya koşuyorum hızlıca, yumrukluyorum yumrukluyorum... Kapı yavaşça açılıyor sonra. burnundan sarkan bir hortum var. Dizlerimin üzerine çöküyorum. "Kamiii ben deliyorummm" diyor, boynu bükülmüş bir şekilde ve çok, çok solgun, hatta bembeyaz. (Bana teyze demek yerine kami der bu arada) Tam orada uyanıyorum ve duvara doğru büzülmüş bir şekilde derin derin nefes alırken buluyorum kendimi. Kalkıp bir sigara içiyorum, bir bardak suyu nefessiz bitiriyorum ve uyuyamıyorum. Dakikalarca başına gidip gidip bakıyorum iyimi diye.
Kafama Çeken amca profesör Orhan Çeker takılmış olmalı. Kendisi dekolte verenin tecavüze boyun eğmesi gerektiğini söylüyor. 8 sene önce ve şuan 21 yaşında olan, o zaman minicik bir kız çocuğu olan N.Ç de dekolte vermiş olmalı. Hayal bile edemiyorum 26 adamla birden sevişirken zevk almış olabileceğini. Ve buda en fazlası 9 sene olan cezalara değermiş, kararmış bir hayat, bitmiş hayatının bedeli... 9 seneyi bir ömürle kıyaslamak hangi hakimin icraatı acaba.
Ben olsam bunlara şöyle bir felsefe geliştirirdim... Eline bahçe makasını alıp taaa en kökünden basıcaksın makası. Bir daha işlemeyecek pezevengin pipisi. Kapatacaksın bir odaya en az 20 yıl, 24 saat porno izleteceksin o hadımlı pipisine... Acılar içinde kıvrandıracaksın. Gözleri ağlamaktan açılmayacak hale gelecek. Alacaksın 2 litrelik pet şişeyi... Neyse.
Bugün gazetede okuduğum bir yazıyı çok takdir ettim. Fatih Altaylı yazmış.Ve bence iyi yazmış. İçimdekileri aynen dökmüş. Tebrik ediyorum kendisini...Üzerine daha fazla da birşey söylemeye gerek yok, gerçekten hassasım bu konuda, ağzımdan çıkanı kulağım duymaz.
Biz orta halli, çalışan, çabalayan kadınlar tahrik ederiz. Eğer azıcık makyaj yapmışsak, saçımızda bir fön varsa, boğazlı kazak giymiyorsak tahrik olur bu ibneler. Boğazımızın altına kadar örtsek, "boynunu ört kadın, azıyorum senin boynunu gördükçe" diyecek bu pezoşlar. Biz son 10 senedir bu ülke için neyiz biliyor musunuz hanımlar? Biz et parçasıyız. İster 18 aylık olalım, ister 70 yaşında, biz etiz hanımlar. Her yerimiz bıngıl bıngıl et, vurun bize diye bağırıyoruz çarşafa dahi girsek. Sıçmakla görevli döt deliğimize bile göz dikti bu orospu çocukları. Bir gün gerçekten delirdiğimde, bir kaç laf atanımı kıtır kıtır kesip 3. sayfa haberlerine çıkıcam. Bunları şehrin en işlek merkezindeki direklerden birine asıcam. Ciddiyim bak, ben bu yüzden toplumdaki tahrik olan masum erkekler için acayip büyük bir tehlikeyim.
Beyler... O namus bekçisi, yolda belde küçücük ortaokul öğrencisi kızlara, "anammmm, bütün mal senin mi?" diyen yurdum delikanlısı. Silkelen, kendine gel. Adamı gün olur hadım yasası falan diye pipisinden ederler, akıllı ol.

Evet, gerçekten gazete aldığım günler çok geriliyorum ben. Yıllar oldu hala o 18 aylık bebeği unutamıyorum. Hala gözlerim doluyor. Hala hatırladığım esnalarda alnımdaki damarlar şişiyor sinirden.
Ne dersiniz? Hadım yasası genişletilsin mi? Bahçe makası iyi ama dimi...?

5 yorum:

  1. yahu bu ülkede eşeğe, tavuğa, köpeğe tecavüz eden adam var, adamlar var. o pek bilir beyfendiye sormak lazım, köpek, eşek tecavüzü hak edecek ne tür dekolteler vermiş olabilirler acaba diye. delik olsun, taştan olsun zihniyetinin içine edeyim ben, akşam akşam asabım bozuldu.

    YanıtlaSil
  2. Dünya üzerinde öyle çok pislik var ki... Allah hepsinin bin belanı versin.

    YanıtlaSil
  3. çok gergin burası en iyis saygılar deyip geçeyim ben :)

    YanıtlaSil
  4. Selam de, aleykümselam de, naber de, iyilik de, ama bunu deme! :D Kendimi made in mahalle abeysi gibi hissediyorum.

    YanıtlaSil
  5. :D abooo ben germeyim derken gene yedim zılgıtı :D ozman naber cicişler deyip kaçar ben :D

    YanıtlaSil