Dikkat! Bu sayfadaki tüm girdiler turkcell ve isbankası aracılığı ile şahsıma sağlanmış e-imza ile korunmaktadır.

Beni koruyun!

Beni Koruyun

9 Eylül 2009 Çarşamba

Yağmuuurrrr, yağmuuurrrr....Geri verecek buharlaşan...Hay Allah cezanızı versin!!

7 kişi izah etti


Mutlaka yazmam lazımdı. Evet yazmalıyım yoksa kahkahalarım şişmiş boğazlarımda patlayacak. Fakat atlayarak yazmalıyım, o kadar yaygara yaptım ki, Türkiye geneli duymuş olabilir, bu olayıma yarılarak gülmüş olabilir, kimlik belli etmek istemiyorum!
Dün üzerinize afiyet marmarada felaket bir fırtına, yağmur, alt yapı sorunu, taşmış logarlar, bir ton kaza, dolmuş köprü altları, ev bodrumları hatta lüks araçların sürüklenişi vardı. Pazartesi üniversite kaydımı yaptırmak üzere evden ayrıldım. Gittiğim Allah'ın unuttuğu yerde bir gece kalayım dedim, ki keşke evime dönseydimde o fırtınaya yakalanmasaydım, demekki biyerden iyi bir beddua almışım, kahrol kumrall, donuna kadar ıslanda zatürre ol demiş olmalılar.
Dün akşama doğru yola çıktım Bursa'ya dönmek üzere... Buraya kadar sorun yok, ovaakçadan giriş yapıldı, sanki haff bir yağmurda var, ben eve sağ salim ulaşayım yeter diye düşünüyordum. Terminale indiğimde yağmur falanda yoktu hani ve bende sevinmiştim. Bu şimdi bastırır dedim, ben önce merkeze çıkayım, ordan vesait değiştirip eve erkenden gideyim, iftarda annemle olayım derdindeyim... Yapmaz olaydım. O gerizekalı otobüsle bir saat şehir turu ataydım keşke..!!
Ben daha merkeze çıkamadan metrekareye 50 kilo yağmur düşmüş, logarlar taşmış, kurumuş dereler çağlamıştı bile. Merkezde otobüsümü terkettiğim anda sadece 2 dakika içinde sırılsıklam oldum. Dizlerime, hatta belime kadar ıslandım. Üzerim inceydi üstelik, bütün yağmuru göğsüme yedim, soğuk rüzgarla savaştım. En sonunda buldum bir dolmuş. O hezeyanda birde taksi arandım ama nerdeee? Millet sanki taksileri yağmalamış gibiydi. Bu, paranla rezil ol kavramına ilaç gibi...
Konumuz dolmuşçu. Önce çabuk bin diye bir sırıttı. Ben ağlayacak gibi oldum. Islanmış saçlarımı ve akmış rimelimi burnumun üzerinden topluyordum çünkü. Sonra bana iş attı. Arabayla artistik hareketler tasladı. Zaten yağmurdan önümüzü göremiyorduk. Birde radyoda ibodan mavi mavi çalmaya başlamasınmı, bu iğrenç sesiyle o şarkıyı çığırttırmasınmı. Allahımmmmmmmmmmmmm! Sana geliyorum ya rabbim!
Kaza yaptık. Evet bunuda yaptık. Ve biz o gerizekalıyı orada dövmek istedik. Bi on dakikada orda ıslandım. Ettimi sana 20 küsür dakika. Kumrall yataklarda...
Orada bir taksi buldum kanımca. Ve evede döndüm galiba...
Ama eve dönüşüm muhteşemdi. Yatak yorgan oldum anlayacağınız...
Şimdi ateşler içinde o dolmuşçuyu tekrar görmeyi çok arzuluyorum. Çok pis küfür edeceğim konusunda hiç şüpheniz olmasın.
Ya rabbim! Güzelliğim nelere kadir oldu? :P