Dikkat! Bu sayfadaki tüm girdiler turkcell ve isbankası aracılığı ile şahsıma sağlanmış e-imza ile korunmaktadır.

Beni koruyun!

Beni Koruyun

10 Mayıs 2009 Pazar

Geccelere geccelere...

2 kişi izah etti

Arka fonda baba müziği... Kırmızı ojelerim, dudaklarımdaki kırmızı löpçük ruj, üzerimdeki allı pullu kırmızı bluz, siyah kadın pabuçlarım, saçlarım sarııı sarıııı, ben göl kıyısına iniyorum. Biraz sonra jartiyerimin içinden 14lü çıkacak ve ben milleti tarayacağım.
Görenlerin, "lan bu hatun burdamıymışta biz neden görmemişmişiz" salaklığıyla hayrete düşüp salyalarıyla izlediği bir ben görüyorum bizim kebapçının yansıyan camında. Canım kebap çekmesine rağmen yemiyorum çünkü karnımın şişmesini istemiyorum argadaşım...!!!
İsmini astroloji ile çok fazla bağdaştırdıkları yeni sevgilim benden en az 20 kilo daha zayıf. Üstelik ben sarışınım o esmer. Bir iki ortak yönümüz, ikimizde kırmızı arabalara hasta oluyoruz, ikimizde belayı çok seviyoruz, ikimizdede hafif saflık ayağına yatış ama aslında şeytan çıkartmacılığı var. Haha!
İkimizi yan yana koyduğunuzda ciguliyle karısına benziyoruz. (Abartıyorum yanlış anlama)
Formum yerine geldi, egzantirik ötesi komik hikayeler yaşamaya, eğlenmeye başladım. Şimdi bir grup delinin iki ayrı gecede yediği bokları anlatmaya başlayacağım sağyın okuyucum!
-Gece 1-
Bir grup deli, kafayı derslerle çoktan bozmuş üniversite öğrencisi...
İçlerinde yalnızca ben yurtta kalıyorum ve gece dışarı çıkma problemi yaşayanda ben oluyorum. İzin bizim hatundan alınıyor. Ben yine kırmızılarımı takıp takıştırıyorum. Çantaya bir adet kırmızı cumartesi şarabı atılıyor. Bizim çocuklarla bizim uygunsuz hatunun çalıştığı kafede kusana kadar okey atılıyor. Saat 00,30 suları okey taşları tarafımdan karşı takımın kafasına kafasına vuruluyor. Benim ciguli etrafımda birşey istermisin hağğğyatııoommm diyerekten pır dönüyor. (benim cigulide aynı kafede garson) Çıkışta sahile gidiliyor minimum 7 kişiyle. Yanımda sevgili arkadaşım, canım kankoşum, uzunum var. Kol kola bariz kafa çekmeye gidiyoruz, yanımızdan geçen cenderme ekipleride bunun fazlası ile farkında. Benim hayatumun erkekide içten içe kuduruyormuş tabi ama farkında değilim. Gölün ortasına doğru uzanmakta olan iskelenin en köşesinde kafa çekmek benim neyime söylesene? Sarhoş olup düş işte o göle, düş düş!
Önce şarabın mantarını çıkaramadık. İçmeden sarhoş olup iskelede çiftetelli oynadık. Benim uzun şarabı açtırmaya otelin birine gitti. Bu gelene kadar çiftetelli oynamaya devam ettik. Birer bardak şarap düştü fondip yaptık. Olmadı birde bira aldırdık. En son hatırladıklarım şunlardı:
İskelenin ortasından sahile doğru uzanan, uzun ince iskeledeyim, kolumdan uzunum tutmuş, ben bir sağ bir sol yapıyorum, amannnn ormancııııı diye çığlık atıyorum, futbolcu arkadaşım değişik bir alfabeyle çığlık atıyor... Gece bekçileri polisi, ambulansı, jandarmayı arayıp gelin alın lan bunları burdan kafamızın içine zıçtılar diye şikayetlerde bulunuyor..!
Sonra sahilde biryere oturduğumuzu, uzunumun bana birşeyler anlattığını ama idrak yeteneğimi çoktan kaybettiğimi, herkesin bana kafayı bulmuş muamelesi yaptığını hatırlamaktayım. En son bizim uygunsuz hatunun evinde, hatta yatağındaydım. Hala ormancıyı söylüyordum. Bin bir güçlükle uyudum. Mide bulantısı, tipik alkolik, ağız burun kaymış bir tavırla...Uyandığımda başım ağrıdan çatlamak üzereydi. İçkiye ilk kez tövbe ettim ama her seferinde bir kadeh, lan dur ikinciyide içiyim derken yine kendimi kaybediyorum.

-Gece 2-
Yine yine yine aynı sahneler. Kafede kusana kadar okey oynanıyor. Bu sefer karşı takım bizim kafamıza vuruyor ıstakaları. Saat yine 00,30 a kadar bekleniyor kafenin kapatılmasını. Sevgili kola takılıyor. Nevale bir güzel düzülüyor. Gidiliyor bizim çocuklara... İçiliyor, içiliyorrr...Kafalar bulunuyor. Sonra... Bir grup deli, odanın ortasında horon tepmeye başlıyor.. Hiuu haaa haa hayde hayde hop hop diye diye ev baştan aşağıya tepinmeler eşliğinde sallanmaya başlanıyor. Buda yetmiyor, bizim sarhoşlar okey oynama kararı alıyor. Ama herkes elini birbirine göstermekten çekinmiyor :)
Bizim çocukların alt katında bizim yüksekokul başkanı olan ve benim mütemadiyen kıl kaptığım oğlan bozması oturduğundan ve kendisinin kimsenin farkına varamadığı bir ağırlığı olduğundan bizim çocuklardan birine "biraz daha sessiz..." mesajı atıyor. Üç noktayı neden koyduklarını henüz bilmiyoruz. Adamlar sanki testere 6'yı çekecekte bizde kurbanlarız. Bakın 3 nokta koyduk, sizede koyarız haberiniz olsun sinyalini alıp biraz daha sessiz... olma kısmına girmeyi beceripte beceremeyen tek grup biziz kanımca... Nitekim bizim sinsi hatunu ve uygunsuz olan hatunu susturma becerimiz henüz gelişmemiş bunu anladık. Onları kessen dünyadan haberleri olmayacak. En kötüsüde en rahatsız uyumak zorunda kalan onlar oldu. Çünkü 4 kişi 2 kişilik yer yatağında uyumak zorunda kaldılar. Ve bu hepimizi güldüren alkolik tavırları yüzünden ben ayılmak zorunda kaldım. Zaten ne zaman bunların yanında alkol almaya kalksam sarhoşluğumu yaşayamıyorum. Bende sarhoş olup dağıtmak istiyorum belki. Belki bende milletin üstüne kusmak istiyorum. Ama olmuyor... Gene 5 dakika içinde ayıldım, hepsini hizaya soktum, yatırdım, en sonunda kendim yattım..
Yattımda uyuyabildimmi sanki. Odamda boru gibi horlayan bir adamla nasıl uyuyabilirdim ki? Uyuyamamakla kalmadım, çok uykusuz kaldım. Belim ve omzum ağrıdı. Yatak oldukça rahatsızdı. Acısını da ertesi gün akşam 7 de uyuyup sabah 8,30 da kalkarak çıkardım.
Bana sarhoş muamelesi yapıpta kendileri sarhoş olunca elime düşen tüm arkadaşlarıma selam olsun.

Şimdi final tatili haftasında olan biri olaraktan aşk peşinde koşuyorum ve hiç ders çalışmıyorum (aferin bana)
Bu sene sınıfta kalırsam babam beni çifte ile vuracak.
Bir ara yurtta kalmayı akıl edebildim en sonunda buda bir başarı.
Odayı çok afedersin bok götürüyor ve ben kalkıp bir el atmıyorum. Bir kaç güne inşallah...
Benimkinin çalıştığı kafeye komple kamp kurduk hayırlı olsun. Okey taşı görünce nevrim dönüyor. Çay içmekten içimde rize çay bahçeleri çıkmak üzere. Olan parayı çaya yatıyorum lanet olsun.
Haziran 7 de izmir yolları taştan kız sen çıkardın beni beni baştan diyerekten 12 gün buralardan kaçıyorum. Gerçi burda olsamda elim klavyeye zor gidiyor bir türlü yazmıyorum.
Neysem aklıma kahve içmek geldi birden. Ben giderim o gider. Hepimizi bir gün kara torpak paklayacak üzülmeyin.
Bütün blogculara selam ün aleyküm ve aleykümselam.
Haydi naşşş bana...